Razlozi za investitore

100% POSLOVNA ŠANSA

• Posao na koji ne utiče recesija
• Investicija sa najbržim rokom otplate
• Originalna njemačka tehnologija iz Bayerna
• Pedeset godina tradicije i kvalitete
• Četiri programa pranja
• Garancija 24 mjeseca na kompletnu tehniku
• Vlasnici vozila preferiraju samouslužne auto-praonice
• Mjenjačnica novcaUskladjeno sa VDA
• Dostupno u svim RAL kodiranim bojama1. Opcija (program) pranja - Čišćenje mikroprahom PowerPearl

Samouslužne autopraonice CarWash sa EHRLE PowerPearl mikroprahom garantuju perfektne rezultate čišćenja bez upotrebe četke. Svježi mikroprah se konstantno miješa sa vodom pod visokim pritiskom tokom procesa čišćenja vodenim mlazom. savršena kombinacija aktivnih supstanci sa anionskim i kationskim tenzidima, izvode zajedno sa kompleksnim agentima PowerPearl mikropraha kao hiljade isćušnih spužvi koje garantuju u spoju sa omekšanom vrućom vodom dubok i temeljit rezultat čišćenja površine vozila. EHRLE mikroprah PowerPearl funkcioniše po principu kinetičke energije: kinetička energija tijele je dodatne energija koju posjeduje usljed svoh kretanja. Zasnovano na ovom principu i funkcionalne veze sa brzinom, snaga udara koja se dobije slaganjem molekularne matrice aktivne supstance i vodenog mlaza je minimizirana, što garantuje zaštitu laka te čistu površinu. Abrazivno razaranje boje (laka) se zasigurno isključuje korištenjem PowerPearl mikropraha. Mlaz pod visokim pritiskom se se primjenjuje na površinu koja se čisti uz pomoć specijalne keramičke malznice. Tradicionalni metod čišćenja (od dna do vrha) kod nekih proizvođača aparata za samouslužno pranje nije više važan, jer EHRLE mikroprah čisti baš tamo gdje se nanese. Zbog lakoće korištenja, svako može oprati auto u samouslužnoj praonici. Možete dobiti rezultat bez fleka bez ikakvog prethodnog iskustva u pranju. Proces je jednostavan. Mi poslujemo pod sloganom "Kupac je kralj". Nastojimo da pstignemo ovo dajući kupcu iskustvo samouslužnog pranja bez ikakvih komplikacija. Pozitivno iskustvo pojačava ugodan i osvježavajući miris našeg PowerPearl mikropraha. Mi svi znamo da "Kupac je kralj" i da očekuje da opere auto bez pohađanja kursa o auto-kozmetici. Pozitivno iskustvo ove avanture je dodatno pojačano vrlo prijatnim i osvježavajućim mirisom koji ostaje.

2. Opcija (program) pranja - Ispiranje

Tokom ciklusa ispiranja ostaci mikropraha PowerPearls i oslobođene prljavštine se ispiraju hladnom vodom. Ovo je osnova za slijedeći program njege. Mlaz svježe, hladne vode (bez aditiva) djeluje kao sredstvo za vezivanje koje uklanja preostalu prljavštinu i garantuje savršen rezultat čišćenja. To čini temelj našeg slijedećeg programa njege. Ovom programskom ciklusu se ne dodaju nikakvi aditivi zbog najboljeg konačnog rezultata čišćenja. Dodavanje aditiva ovom programskom ciklusu ne donosi nikakve prednosi slijedećem programu "Zaštita boje" , štedi resurse i bespotrebno razbacivanje novaca.

3. Opcija (program) pranja - Zaštita boje vrućim voskom

Sintetički vrući vosak se nanosi mlazom omekšane vruće vode na površinu vozila. Površina bilo kojeg vozila se savršeno zaštićuje stvaranjem efekta odbijanja vode i popunjavanja pora na površini lak boje. Sintetička struktura vrućeg voska sprečava brisače da se zamaste tokom upotrebe kad pada kiša. Vrući vosak zatvara pore na laku i ima efekat odbijanja prljavštine. Insekti i druge biološke nečistoće ne mogu više duboko prodrijeti u površinu lak boje. Zaštitni sloj protiv uticaja UV zraka dodatno štiti površinu lak boje. Kationski i ne-jonski tenzidi zajedno sa komponentama za njegu i zaštitu se zasnivaju na prirodnim sirovinama i mogu se isprazniti putem separatora direktno u javni sistem kanalizacije, a pri tome su uzete u obzir zakonom propisane granice izlaganja.

4. Opcija (program) pranja - Sušenje bez fleka sa poliranjem

Kao posljednje ali ne najmanje važno, preporučujemo primjenu završnog programa "Sušenje bez fleka" za perfektan rezultat njege vozila. Omekšana i demineralizirana voda se primjenjuje na površinu vozila uz dodatak sredstva za poliranje. Ovaj veoma važni, posljednji programski ciklus uklanja sve minerale, poput soli i sličnih elemenata, sprečavajući bilo koju hemijsku reakciju i proizvodeći perfektan sjaj i poliran izgled automobila. Krajnji rezultat EHRLE cilusa njege vozila. Površina boje bilo kojeg vozila će blistati kao nova ispod sredstva za poliranje, koji je zasnovan na kationskim tenzidima i nano-česticama, kombiniranim sa prijatnim svježim mirisom i komponentama za njegu. Kupci će biti u potpunosti zadovoljni rezultatom pranja i već će iščekivati slijedeće pozitivno iskustvo pranja sa EHRLE mikroprahom PowerPearl.

Servisna mreža za naše proizvode i materijal

Vrijeme odziva na intervenciju od 6 do 8 sati na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine

Garancija na sve naše proizvode je 24 mjeseca od dana početka upotrebe. Za svu opremu obezbjeđujemo originalne dijelove. Garantovano vrijeme odziva na intervenciju je od šest do osam sati, za teritorij Bosne i Hercegovine. Za teritorij susjednih država garantujemo vrijeme odziva 24 sata od trenutka prijave problema.

Lager sklopljenih (gotovih) sistema i potrošni materijal

Na lageru je uvijek spremno za isporuku nekoliko tipskih sistema a specifične dorade ili prekonfiguracija se obavlja u minimalnom vremenu. Dostava ispitanog i kvalitetnog potrošnog materijala na vašu lokaciju po dogovoru.